Foto: Stefan Tell

Nordsken

Den 26-28 maj är norra Skandinaviens största spelevent äntligen tillbaka efter en evighetslång covid-paus och där finns så klart också utrymme för litteratur. Jag är en av gästerna och får både diskutera litteratur med författarkollegorna Sara Bergmark Elfgren och Niclas Christoffer, och berätta om min senaste bok Felet med Eden. Jag kommer så klart också hänga hos SF-bokhandeln och signera böcker! Hoppas att vi ses där. 

Kraftspelen

Jag är en tv-spelande författare och fick därför äran att vara med i podden Kraftspelen och tala om ett gammal favoritspel, nämligen "Fahrenheit".  Lyssna här!

"Felet med Eden" i bokcirkel

Felet med Eden är månadens bok i bokcirkeln Kollektivet som drivs av Selma Stories. Gå med i Facebookgruppen för en chans till ett gratis ex.

Foto: Stefan Tell

Selma Stories intervjuar mig inför boksläppet av Felet med Eden

Hur fick jag egentligen idén till Felet med Eden? Har vår pandemi något med saken att göra? Och menar jag verkligen som rubriken säger att Eden är ett samhälle som har försökt lösa de problem som finns idag?

Läs mer på Selma Stories!

Mannen med den gula rocken

Podden Mannen med den gula rocken har bett mig att skriva ett avsnitt till en av poddens följetonger kallad Ritualer och jag har givetvis tackat ja. 

Det första avsnittet är skrivet av Caroline Grimwalker, aktuell med ljudboksserien Vågbrytarna. Därefter kommer jag och sist ut är Gabrielle de Bourg som bl.a. har skrivit Fredagsmys för Sveriges radios Skymningsland. 

Lyssna här!


Läsning pågår gymnasiet

Läsning Pågår är ett läsfrämjande projekt som introducerades i Stockholm i samband med kulturhuvudstadsåret 1998. Syftet med Läsning Pågår är att genom författarbesök skapa och stärka intresset för läsning och skrivande. Projektet drivs av Författarcentrum Öst och genomförs i samarbete med kultur- / utbildningsförvaltningar och bibliotek och finansieras av de kommuner som medverkar.

Och yes, jag är en del av läsning pågår för gymnasier i Stockholm! Läs mer på om hur du bokar och vilka författare som är med på Författarcentrums hemsida

E.P. Uggla